GLAZZ Kitchen

Glazz is een bedrijf dat sterk gelooft in het strakke, innoverende en tijdloze design van glazen interieurtoepassingen.

Vooral in de keuken komt ons gehard gelakt glas écht tot zijn recht als achterwand of als werkblad. De hoge glansgraad zorgt voor een weerspiegeling die de keuken ruimtelijk groter doet lijken.

GLAZZ Interior

Glazen deuren en wandpanelen geven uw binnenruimtes een strakke en moderne toets.

Het geeft uw ruimte een extra dimensie omdat deze deuren veel (dag)licht binnenlaten met als gevolg dat er een aangename woon- en werksfeer gegarandeerd blijft.

Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Glazz nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Glazz Story

Glazz is een bedrijf dat sterk gelooft in het strakke, innoverende en tijdloze design van glazen interieurtoepassingen. Waar vroeger vooral badkamers werden uitgerust met prachtig materiaal, kent glas nu ook een ware opmars naar gebruik in keukens en de rest van het interieur.

De mogelijkheden omtrent kleuren, afmetingen en toepassingen van glas zijn legio, en Glazz levert u deze op maat!

Glazz Quality

Glazz werkt uitsluitend met gehard glas. Gehard glas wordt tot 700° Celsius verwarmd en daarna zorgvuldig afgekoeld. Na dit procedé spreken we van gehard glas. Dit glas biedt ook vele voordelen. Het is tot 5-maal sterker dan gewoon glas, het is hittebestendig tot 200°C en het valt onder de noemer van veiligheidsglas (bij een breuk valt het uiteen in tal van minder scherpe stukjes).

Het monteren van glas is specialistenwerk, daarom begeleiden we jullie graag vanaf het moment van de bestelling tot de effectieve montage, zo heeft u de garantie dat alles feilloos verloopt!

Dus 100% kwaliteit, gekoppeld aan 100% service!